Отстъпки за българите, които живеят в чужбина, обещават хотелиери. Целта

...
Отстъпки за българите, които живеят в чужбина, обещават хотелиери. Целта
Коментари Харесай

Хотелиерите с отстъпки за българите в чужбина

Отстъпки за българите, които живеят в чужбина, дават обещание хотелиери. Целта е сънародниците ни да изберат България за ваканцията си. " Всеки клиент е скъп, само че българските посетители са най-ценни и значими за членовете на  на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Затова и макар пандемията и компликациите, които изпитва браншът, започваме нова акция за привличане на българите зад граница на почивка у нас, подкрепена от Министерство на туризма ", съобщи ръководителят на организацията Георги Щерев.

Като част от акцията " Очакваме ви вкъщи " ще бъдат предоставени карти за отстъпки на българи, живеещи в чужбина, без значение дали са част от историческите малцинства или от икономическите мигрантски талази. Те ще дават право на своите притежатели да се възползват от отстъпки в разнообразни обекти, които са членове на БХРА или нейни сътрудници, изясни Щерев.

Над 2 милиона българи живеят отвън границите на родината. " От БХРА желаеме да покажем на тези наши сънародници, че се гордеем с техните старания да запазят езика и корените ни. Затова като организация желаеме да поканим тези българи, без значение дали имат народен паспорт или единствено българско съзнание, да почиват в родината. Според нас публичната роля на организации като БХРА с над 3000 членове е точно да сплотява ", изясни Щерев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР