Отслабването не винаги е свързано със сериозно лишаване от любимата

...
Отслабването не винаги е свързано със сериозно лишаване от любимата
Коментари Харесай

Ето го най-лесния начин за отслабване! Просто погледнете...

Отслабването не постоянно е обвързвано със съществено отнемане от обичаната ви храна. Тайната на здравословната загуба на тегло е количеството храна, която ядете в даден миг.

Според многочислени изследвания, казусът с преяждането в действителност води до качването на тегло, а не толкоз типът на храната. Тук ви демонстрираме елементарен способ, който ще ви помогне трайно да забравите за огромните порции и да ядете единствено толкоз храна, колкото е нужна на тялото ви.

Ако желаете да знаете какво количество от избрана храна да ядете, вижте дланите си.

Шепа от двете ви длани е количеството зеленчуци, което би трябвало да се яде дневно.

Предната част на юмрука демонстрира дневната норма на въглехидратите (ориз, други зърнени храни, тестени произведения, хляб).

Отворена длан без пръсти демонстрира какво количество алено месо да ядете в границите на деня.

По отношение на размера, стиснатият пестник подхожда на количеството плодове, което би трябвало да се яде дневно, с цел да се поддържа положително здраве.

Горната част на показалеца - количеството масло и скотски мазнини, които могат да се употребяват дневно без да навредят на фигурата.

Прилагането на тези познания е доста просто. Достатъчно е да запомните по какъв начин наподобява дневната храна и да я разделите на 3 елементи - закуска, обяд и вечеря.

Можете да продължите да ядете всичко, което желаете, и в това време да загубите тегло - просто би трябвало да се понижи частта, която която приемате дневно. Това е потребно освен, с цел да поддържате тялото във форма, само че и да се отървете от непотребната лой.

Този принцип на хранене има позитивен резултат върху здравето. В последна сметка, когато тялото не би трябвало да се ангажира с храносмилането на непотребната храна, ние се усещаме по-добре.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР