Отслабването не е лесна работа. Повечето от нас обаче забравят

...
Отслабването не е лесна работа. Повечето от нас обаче забравят
Коментари Харесай

Тези два естествени продукта ще ви помогнат да постигнете перфектното тегло за нула време

Отслабването не е лесна работа. Повечето от нас обаче не помнят за някои безусловно съществени артикули, които биха могли да ни оказват помощ да реализираме задачите си.

Като ядките и медът.

Ядки

Положили сте големи старания, с цел да отслабнете. Но сте на път да се откажете, защото няма забележими резултати. Да, сходна обстановка може да бъде изключително дразнеща. Но към този момент няма да ви се постанова да изпадате в нея.

Учени от Университета в Луизиана потвърдиха, че хората, които ядат ядки всеки ден, са с 25 % по-малък късмет да напълнеят и 21 % по-малко евентуално да натрупат мазнини към кръста. Нещо повече – показателят на телесната маса при тях е по-нисък, а равнищата на положителния холестерол – по-високи.


Снимка: Shutterstock

Вероятно си мислите, че това е полуда. В края на краищата всички ядки са цялостни с мазнини и калории. Това обаче не е напълно правилно. „ Ядките са богати на растителен протеин, диетични фибри и здравословни моно-и полиненаситени мастни киселини. Т.е. те са засищаща храна, която може да потисне апетита ви “, изяснява проф. Карол О‘Нийл, ръководителка на проучването.

Освен множеството им преимущества, шепа ядки ще ви кара да се чувствате заситени, а вие от своя страна ще ядете по-малко и ще отслабвате по-ефективно.

“Само 40 г ядки дневно (около 1/3 чаша) може да ви достави с голям брой значими витамини и минерали, както и с силата, която ще ви би трябвало денем “, добавя Маурийн Тернъс, изпълнителен шеф на INC NREF, организация с нестопанска цел, подкрепяща проучванията, отдадени на здравословното хранене.

Всички тези обстоятелства вършат ядките една от най-здравословните храни, които можете да хапнете рано заран или като следобедна закуска.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР