Отслабваме за дни: Японска диета с домати топи 10 кг

...
Отслабваме за дни: Японска диета с домати топи 10 кг
Коментари Харесай

Отслабваме за дни: Японска диета с домати топи 10 кг за седмица


Отслабваме за дни: Японска диета с домати топи 10 кг за седмица. Консумират се единствено пресни, тайната се крие в сока, който форсира процеса на изгаряне на мазнини. Доматената диета е един от най-нискокалоричните, ефикасни и налични способи да влезете във форма.
Но преди да се подложите на нея, е значимо да знаете какви са освен изгодите, само че и противопоказанията й. Доматената диета се появява в Япония и заради своята успеваемост доста бързо придобива известност в целия свят. Само за 3 дни можете да се отървете от 4 кг, а в случай че я продължите цяла седмица, ще свалите 10 кг, написа jenata.blitz.bg.

Тайната на резултата от този хранителен режим се крие в доматения сок. Полезните субстанции в него форсират процеса на изгаряне на мазнини. Освен това съдържат ненаситени мастни киселини, които в допълнение оказват помощ да се отървете от непотребните килограми. Има няколко основни правила за доматената диета, които ще я създадат ефикасна.

Консумират се единствено пресни домати. Диетата се основава на пресни домати, а не на пържени или консервирани. При печене те ще изгубят потребните си свойства и витамини. Ако не обичате да ядете зеленчуците сурови, можете да ги сварите на слаб огън.

Мийте зъбите си след всяко хранене. Доматите съдържат нападателни киселини, които въздействат негативно на емайла. Затова е извънредно значимо да миете зъбите си незабавно след всяко хранене.

Важно: Преди да започнете да отслабвате с доматената диета, проверете прецизно противопоказанията и дали вие попадате в тази неразрешена зона. Доматената диета не би трябвало да се прави от хора със следните болести и признаци: с бъбречно заболяване, страдащи от рефлукс, с нарушавания на храносмилателния тракт и хронични болести. Този хранителен режим не се предлага също за деца, юноши, бременни и кърмещи дами.

Диетолози предизвестяват, че въпреки и рядко, е допустимо диетата да провокира нежелани странични резултати – главоболие, формиране на камъни в бъбреците, сухота към устата, нараснала сърдечна периодичност, диария, стомашни болки и гастрит.
В диета с домати се ядат към 1-1,5 кг от зеленчука на ден, които в първия ден не трябва да се съчетават с нищо, а да се ядат без сол и други добавки. Може да ядете доматите като ги нарежете или пък да си извършите от тях доматен сок.Приемът се прави на четири пъти. Знае се, че доматеният сок има способността да понижава апетита, тъй че през целия ден няма да усетите вълчи апетит.На втория ден килограм домати могат да бъдат овкусени със зехтин и домакински ябълков оцет.На третия ден може да включите и малко прясно безсолно сирене към всяка от четирите порции, които ви се поставят за деня.На четвъртия ден към кг домати се включва и варено бяло пилешко месо.На петия ден вече доматите може да бъдат на салата, в която да сложите и краставица и сурова чушка и овкусени със зехтин екстра върджин, естествен ябълков оцет и малко хималайска сол.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР