Отслабнали знаменитости, включително Опра Уинфри, Илън Мъск и Шарън Озбърн,

...
Отслабнали знаменитости, включително Опра Уинфри, Илън Мъск и Шарън Озбърн,
Коментари Харесай

Отслабнали знаменитости с „лице на Ozempic“ след прием на диетично лекарство за диабет - Опра към Илон

Отслабнали звезди, в това число Опра Уинфри, Илън Мъск и Шарън Озбърн, всички признаха, че са приемали диетично лекарство за диабет Ozempic.

Медикаментът се предписва за контролиране на равнищата на кръвната захар при пациенти с диабет, само че е откраднат от Холивуд, защото беше намерено, че недиабетиците могат да управляват апетита си и да отслабнат, като одобряват лекарството, което се ползва посредством инжекция. Не е утвърдено от медицински препоръки в Обединеното кралство и Съединени американски щати да се употребява от хора, с цел да им помогне да отслабнат, само че известни лица придават на спорното лекарство светлината на прожекторите, като демонстрират невероятните си трансформации.

Въпреки това има доста стигма, обвързвана с признаването, че приемате Ozempic или други марки медикаменти за диабет, и доста холивудски звезди отхвърлиха да признаят повода за загубата на тегло. Огромният растеж на известността докара и до дефицит на животоспасяващото лекарство, което провокира предизвестия от лекари и ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР