Отскоро примата на чалгата - Глория се носи в облаците,

...
Отскоро примата на чалгата - Глория се носи в облаците,
Коментари Харесай

Грубо: Младокът Добромир унижи жестоко влюбената баба Глория!

Отскоро примата на чалгата - Глория се носи в облаците, хлътнала над ушите по младото си лъвче - Добромир Добрев. Знаем, че въпросният е работил като охранител, а също по този начин се цани и като модел по ревюта, поради внушителния си растеж и физика.



Предпазливата Гло постоянно до момента е предпочитала да крие любовния си живот и не е показвала съвсем никого от мъжете си. С Добри обаче направи голямо изключение и макар че са двойка неотдавна, тя на няколко пъти персонално пусна техни общи фотоси, освен това съпроводени от сърчица. Абе, обич, та дрънка...



Ще си каже човек - щом баба Глория е по този начин открита в връзките, какви ли метани и реверанси й прави Добрев?! Е, нищо сходно! Преди часове отворихме профила на младото й тигърче, с цел да забележим в него изписано ясно и отчетливо, че индивидът е " НЕОБВЪРЗАН "!

Да, Добромир даже не си е направил труда да отстрани статута си на свободен мъж, което е знак за всяка естествена жена, че работата не е сериозна. Как и за какво Глория приема умерено това, не е ясно, само че консуматори са безапелационни, че е симптом на голямо неуважение от страна на гаджето й.

" Този е с нея единствено, с цел да си направи реклама. Моделче, туй-онуй, фръцка се и желае името му да се прочуе. Ще я повърти малко, до момента в който набере популярност и ще й бие шута, но очевидно и Глория е изкукала до такава степен, че не се усеща ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР