Оценката на премиера акад. Николай Денков за работата му в

...
Оценката на премиера акад. Николай Денков за работата му в
Коментари Харесай

И Владислав Панев намекна, че може да има смяна на министри преди ротацията

Оценката на премиера акад. Николай Денков за работата му в Министерски съвет е отлична, само че не е отлична оценката за всички други министерства. Правителството трябва да работи на по-висока скорост. Toва съобщи пред bTV депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев. 

Според него има доста проблеми в министерствата и страната, които не са решени: " Когато Денков и Габриел съставяха държавното управление, те поеха и отговорност по какъв начин да се ръководят обособените министерства. "

Вчера водачът на ГЕРБ Бойко Борисов също загатна, че ще има промяна на министри преди ротацията.

Панев изясни, че страната може би десетилетия ще бъде ръководена без " началник " и ще се свикне от ден на ден да има държавното управление с повече от една партия. Той добави, че ПП-ДБ не са се записали през вчерашния ден за кворум в Народно събрание, с цел да не дават глас на малцинството.

" Необходими са няколко дни за разбор, на резултатите от локалните избори и на напрежението към тях, а по-късно работата на Народното събрание ще продължи както до момента. "

Демонтажът на феодалния модел стартира с локалните избори. Емблематични са Варна и Пазарджик, където дългомандатни кметове бяха заменени, тъй като на хората им писна от феодалния модел. Промяната е реалност. От 8 районни кметове към този момент имаме 21, сигурен е Владислав Панев.

Панев мощно се съмнява вторият вотът на съмнение, вкаран от  " Възраждане " и Българска социалистическа партия,  срещу държавното управление да мине.

Той дефинира проблемите с машинното гласоподаване сред първия и втория тур на локалните избори като много скандално. Панев счита, че министърът на електронното ръководство Александър Йоловски и заместник-министърът Михаил Стойнов би трябвало да бъдат изслушани в отрасловата комисия и в случай че има данни за закононарушение, да понесат отговорност и в случай че би трябвало, да бъдат освободени.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР