Оценка: 3 от 5 Още от същото: Мисията невъзможна N.

...
Оценка: 3 от 5 Още от същото: Мисията невъзможна N.
Коментари Харесай

Кино: "Сивия" с Райън Гослинг

Оценка: 3 от 5 Още от същото: " Мисията невъзможна N ".
The Grey Man е гвоздеят в летния плакат на Netflix, лична продукция с бюджет 200 млн. $, непосредствено за домашните екрани. Високият залог допуска тествани фрагменти - Marvel експертите Джо и Антъни Русо с два " Капитан Америка " и последните " Отмъстители " в джоба. Братското режисьорско дуо получава първи късмет от Стивън Содърбърг, след студентския им филм в Сънданс той ги кани за престъпната комедия с Джордж Клуни Welcome to Collinwood (2002). Сега Русо дефинират разпоредбите, те се свеждат до " повече е по-добре ", през летяща камера и напрегнат монтаж.

Marvel с помощта на сценаристите си качват едноименния разказ на Марк Грейни (на български от изд. " Бард ", 2019) на световно екзотично равнище. С местоположения в Банкок, Баку, Виена и Прага, каскади в падащ аероплан, летящ трамвай и взривени бронирани коли из многолюдни улици. Грейни е работил като помощник на Том Кланси в последните му години, Сивия предстоящо е разновидност на Джак Райън (по-мълчалива), с генетични следи по линията Бонд - Борн.

Гослинг е в кожата му с хладното успокоение от Drive на Николас Рефн, с реплики от по едно изречение и непредвиден релеф на културист. С кодово име " Сиера Шест ", лично няма, изваден от пандиза от ментора си (Били Боб Торнтън), трансфорат в машина за секрети интервенции. Една от тях го оставя със запис на дълбока корупция в Централно разузнавателно управление на САЩ, получава против себе си наемен палач номер едно на организацията (Крис Евънс, без щита на Капитан Америка, само че със злосторен мустак).
Реклама
Сюжетът е априорно факсимиле, нововъведенията на Русо са във формата. Хореографията на градските екшън подиуми е забележителна. Има густо и в ръкопашните моменти сред Гослинг и Евънс, предхождани от скорострелни думи на взаимно пренебрежение. Ана де Армас прибавя симпатично бойно наличие като агентка със съвест. Общият резултат е на плажно четиво, което минаваш на един мирис, само че и толкоз бързо забравяш.


Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Янко Терзиев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР