Оцеляването в „Сървайвър“ става все по-мъчително. Десет участници вече отпаднаха

...
Оцеляването в „Сървайвър“ става все по-мъчително. Десет участници вече отпаднаха
Коментари Харесай

Мъчение в „Сървайвър“: Пращат участниците в подводен затвор

Оцеляването в „ Сървайвър “ става все по-мъчително. Десет участници към този момент отпаднаха от рисковото съревнование, а останалите бяха подложени на жестоки тествания.

След като в предходните дни трябваше да преодолеят тежки трудности в джунглата, в този момент риалити героите бяха заточени в подводен затвор.

Претендентите за огромната премия от 150 000 лв. трябваше да се потопят под бамбукова решетка, сложена във водата, да се заловен с ръце за нея и да се опитат да дишат, като прокарат главите си сред пръчките.

За да ги омаломощи, водещият на „ Сървайвър “ Владо Карамазов стартира да приближава решетката все по-близо до водата, ограничавайки оптимално мястото за дишане. Междувременно приливът се подвигна, стартира да залива лицата на участниците и в един миг тотално им отряза въздуха.

 undefined

Офталмоложката Борислава, спринтьорката Кари и фитнес треньорът Ванко първи се нагълтаха с вода и отпаднаха от тестването. Най-дълго, близо час и половина, на напрежението героичен устоя 21-годишната студентка Анелия. За знаменателната си победа най-младата участничка в риалитито получи огърлицата за персонален имунитет, която да я пази от изпъждане на родов съвет.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР