Оцелелите при трагедията в Хитрино започват да осъзнават какво се

...
Оцелелите при трагедията в Хитрино започват да осъзнават какво се
Коментари Харесай

Кошмарът в Хитрино продължава, сълзите на Стефан покрусиха в ефир: Не дават голяма надежда за Гошко!

Оцелелите при нещастието в Хитрино стартират да осъзнават какво се е случило. Един от спасителите в първите минути след случая проговори в ефир и се разплака поради нещастието. Той и фамилията му са настанени в евакуационният център в Шумен.

" Нощта я изкарахме добре. Преляха ми някакви банки. Дойдох си при фамилията, само че по-късно, като осъзнах, че приятелите ми ги няма ми стана доста тежко. Вече ги няма хората, доста е тежко ", през сълзи поде той.

" Смятам през днешния ден да отидем при родственици на 5 километра от Хитрино. При лични хора ще сме по-добре. Не ни пускат в селото. Никой нищо не ни споделя, евакуирани сме до второ разпореждане. На брачната половинка ми й следва интервенция в Плевен, документите ни обаче за у дома, по какъв начин ще си ги вземем, не знам. Ние живеем в горната страна на селото. Имаме разрушени прозорци. Нямаме огромни пакости. В долната страна на селото е същински пъкъл. Първите къщи са поели ударната вълна. Общината е огромна постройка и е запазила задните къщи ", счита Стефан.

" Преди малко звъннах на моя другар Христо, да запитвам за Гошко. Не дават огромна вяра. Момчето беше доста зле, като го вадих от руините. Аз когато отидох... Гошко е едвам 88 набор, страшна работа. Беше хвръкнал на двора. За различен мъж направихме дупка в прилежащия зид, с цел да го изкараме. Жена му беше обезобразена, като го видя, стартира да плаче ", сподели Стефанов.

" Децата в понеделник би трябвало да са на учебно заведение. Не знам какво ще стане. Никой нищо не ни споделя. Помощ, не знам.. не разбирам. Има си спешни центрове за това нещо, но би трябвало да се взема решение бързо. Само прозорци ми трябват на мен, само че надолу в селото е истински пъкъл ", сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР