Отсъствието на двама свидетели пак спъна делото срещу Д-р Иван

...
Отсъствието на двама свидетели пак спъна делото срещу Д-р Иван
Коментари Харесай

Делото срещу д-р Димитров, гръмнал Плъха, гони рекорди

Отсъствието на двама очевидци отново спъна делото против Д-р Иван Димитров, гръмнал Жоро Джевизов - Плъха на 2 март 2018-а.

Единият от тях - Надежда Стоева, с която Плъха живял на фамилни начала, е потопен вдън земя. Съдията подреди да бъде изискана информация дали е подхванала задгранични пътувания, информация от пандиза дали е арестувана някъде в страната, както и информация за непрекъснат и сегашен адрес, като при съществуване на нов да бъде постоянно призована.

Стана ясно още, че другият очевидец е полицейски чиновник. Очаква се те да се явят на идващото съвещание по делото, което ще бъде на 26 юли от 10 часа в Окръжния съд.

Уточняването на датата се трансформира съвсем в задача невъзможна, защото е отпускарски сезон. Бяха препоръчани дати през юни, юли и август, като при всяка от тях представителят на държавното обвиняване или отбраната посочваха, че имат задължения или отпуск. В последна сметка се избра датата 26 юли, като прокурорът ще прекъсне отпуската си, с цел да участва.

По време на днешното съвещание бе разпитан Георги Методиев, който към датата на убийството е бил младши шпионин към бранш " Криминална полиция " на Второ районно. Бяха признати и заключенията от няколко експертизи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР