Отрицателни са пробите на двамата души от Бургас, които бяха

...
Отрицателни са пробите на двамата души от Бургас, които бяха
Коментари Харесай

В Бургас няма болни от коронавирус

Отрицателни са пробите на двамата души от Бургас, които бяха изпратени в Националния център по заразни и паразитни заболявания в София. Това сподели за Actualno.com доктор Мирослава Киселкова, Началник отдел " Противоепидемичен надзор " в РЗИ.
На въпрос по какъв начин гледа на новината, че в Съединени американски щати към този момент има ваксина срещу ковид, експертът разяснява: " Мога да кажа единствено, че с цел да може да се ползва един медикамент би трябвало повече време за тествания, с цел да бъде той безвреден, да се ползва при съответните показания. Много са динамични нещата, само че не може толкоз бързо да се създаде нещо, което да оказва помощ. Затова са защитните ограничения, които се вземат за ограничение разпространяването на болестта ".
От Бургас има още един човек който е приет в болница и категоризиран като вероятен случай на болен от китайския вирус, само че резултатите от неговото проучване се чакат на 28 февруари. Пробата е изпратена в Националната лаборатория и се изчаква софтуерното време. Мъжът е признат в болница, откакто се е върнал от карнавала във Венеция.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР