Отритнатият от Левски преди години френски нападател Санти Нгом продължава

...
Отритнатият от Левски преди години френски нападател Санти Нгом продължава
Коментари Харесай

Отхвърлен от Левски подписа с отбор от Топ 5 на Франция

Отритнатият от Левски преди години френски нападател Санти Нгом продължава да катери върхове в кариерата си. Атакуващият футболист се обвърза за идващите три години и половина с петия в класирането на Франция Нант.

Договорът му е бил препоръчан по персоналното гледище на наставника на "канарчетата " Клаудио Раниери. Досега той имаше договор с аматьорската групировка на отбора и беше промотиран за два дуела в първата групировка.

В тях се е понравил с качествата си на водещия експерт и той е решил, че ще му би трябвало в дълготраен проект и го обвърза до 2021 година Самият футболист е извънредно благополучен от този факт.

"Пазех вяра, че нещата ще се наредят за мен след всички разочарования досега. Благодарен съм, че ми беше гласувано доверие. Оттук-нататък единствено мога да печеля от работата си с Раниери в Нант. "

"Отвори ми се една дребна опция и аз се възползвах от нея. А в този момент има толкоз доста работа пред мен. Затова ще подцени всички странични неща и ще се потвърдя на терена ", съобщи Нгом пред уеб страницата на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР