Отпадна най-голямата бариера пред сватбата на с богаташкия синковец Хакан

...
Отпадна най-голямата бариера пред сватбата на с богаташкия синковец Хакан
Коментари Харесай

Свекървата даде зелена светлина за сватбата на Ханде Ерчел

Отпадна най-голямата преграда пред сватбата на с богаташкия синковец Хакан Сабанджъ. Майката на младия баровец – милионершата Арзу, до неотдавна не одобряваше изгората му, само че в последния месец двете стопиха леда между тях и даже излязоха дружно на обяд. Заможната госпожа Сабанджъ лайкна и няколко фотоси на бъдещата си снаха в Инстаграм.

Припомняме, че Хакан предложи брак на 30-годишната хубавица от хитовите сапунки „ Почукай на вратата ми “, „ Дъщерите на Гюнеш “ и „ Черната перла “ още през предишния юни, а офертата си гарнира с пръстен с диаманд. Влюбените гълъбчета обаче по този начин и не оповестиха дата за сватбата, тъй като липсваше благословията на Арзу.

Твърди се, че влюбените към този момент са почнали подготовката за огромното събитие, което ще се състои това лято. Сега те са заети с избора на уместно място за церемонията, както и с търсенето на уместно имение, в което да живеят след сватбата.

Годеникът и предстоящ брачен партньор на Ханде Ерчел е член на борда на шефовете на фамилния „ Денса холдинг “. Той е от четвъртото потомство на могъщата фамилия Сабанджъ, която има 21 кораба и десетки заводи в югоизточната ни съседка. Младият е просветен на Запад и владее 4 непознати езика, като в офиса му висят две дипломи за висше обучение.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР