Отпадането на Валери от Игри на волята предизвика масово недоволство

...
Отпадането на Валери от Игри на волята предизвика масово недоволство
Коментари Харесай

Валери с признание след Игри на волята

Отпадането на Валери от " Игри на волята " провокира всеобщо неодобрение и в обществените мрежи, освен измежду участниците в неговия тим. Симпатичният състезател, който още от ден първи сподели за какво мнозина го виждаха дори на край, се оказа и доста непретенциозен в живота.

За изненада на мнозина обаче, той е очаквал, че може да му се случи нещо сходно като процес на арената. " Предполагах, че ще се случи. Усещах някак от вътрешната страна ", показа той пред Гала в " На кафе ".

" Мислех да не докосвам телефона още много дълго време след края на присъединяване ми, тъй като не ми липсваше. Оставих си главата на мира, да скучае и беше супер. Навън постоянно си гледаш телефона и се разсейваш. Иначе първото, което направих, когато излязох, е да отида да изненадам нашите, които тогава бяха на морето. Разбира се, месец след " Игрите " акцентирах на храната. Хапнах доста, ядох като животно и ми беше заплашителен кеф. "

Като всеки състезател, и Валери е цялостен с травми и контузии, само че пък признава, че спортната гимнастика и като цяло спорта му е дал наистина доста, освен откъм рискови прекарвания. След това стартира да учи право и дори работи една година в Столична община.

 undefined

" Хареса ми. Имах много разходки. Обикалях по съдилища, по адвокатски фирми. Помня по какъв начин беше един прекрасен, безоблачен ден. Трябваше да мина да си подпиша контракта за минута-две и взех решение да изляза с кучето си, за да го разходя. И по този начин отидох с него до Общината, вързах го начело на една скамейка и се качих. В един миг обаче, разбрах, че ще се забавя повече, а кучето към този момент беше почнало да лае долу.  Чувах по какъв начин някакви хора викат, а той е безусловно пред вратата. Беше страшен резил, стана ми доста неловко ", връща с усмивка лентата Валери.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР