Отново сме пред избори и гласът на всеки ще е

...
Отново сме пред избори и гласът на всеки ще е
Коментари Харесай

Росен Желязков в Благоевград: Зад харвардския чар стои озъбения реваншизъм и сянката на Държавна сигурност

Отново сме пред избори и гласът на всеки ще е от голяма важност за бъдещето. Избор се прави от хора със свободна воля, по тази причина за ГЕРБ гласоподават хората, които са рационални, предприемчивите, осъзнатите хора. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевград Росен Желязков при формалното показване на претендентите за народни представители на обединението в региона. Събитието се състоя пред над 500 симпатизанти и съидейници в най-голямата спортна зала в Благоевград.

„ Какви са упреците към нас - били сме систематична партия? Да, систематични сме, тъй като сме за парламентарна република с пазарна стопанска система, където младите съумяват. Постигнахме върхове в брутния вътрешен артикул на страната, в кредитния ни рейтинг. Това са обективните неща, против които се вадят несъстоятелни причини. Постигнахме постоянна среда, в която хората разпростират своя капацитет, развиват се като свободни европейци”, уточни Росен Желязков. По думите му по този начин наречените партии на митинга се крият зад паравана на служебния кабинет, който няма да има значение, само че е там, с цел да основава боязън и да обезценява постигнатото.

„ Зад харвардския сексапил стои озъбения реваншизъм и сянката на Държавна сигурност. Това, което се предлага, е замяна. На изборите ние ще сме първа политическа мощ, с която всички ще се преценяват. При нас има смяна, а не замяна, и листата ни в Благоевград е с млади и амбициозни хора”, акцентира Росен Желязков.
„ Това, което ни отличава от всеки различен политик или партия, е, че имаме нещо зад тила си. Ние не приказваме какви са другите, а какво сме постигнали и какво можем да създадем още. Говорим за хрумвания, за планове, за резултати. Гледам тази цялостна зала и виждам, че никой не може да ни изчегърта”, сподели регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков.

Според него другите партии клеветят ГЕРБ, тъй като няма по какъв начин да отрекат нарастването на пенсиите и на заплатите, няма по какъв начин да не виждат построените пътища, обновените детски градини и учебни заведения. „ Какво им остава тогава? Остава им да си измислят и да скалъпват истории. Защото щом не могат да нападат нас, ще громят доверието в нас. Ще удрят по съвестта на хората, които гласоподават за нас. Ще ги карат да се съмняват, да не ни имат вяра, да се срамят, че ни подкрепят”, съобщи Новаков. Той прикани симпатизантите на най-голямата политическа мощ в България да не се поддават на операциите, защото постоянно ще има кой да атакува мощните.

Независимият претендент за кмет на Благоевград, подсилен от ГЕРБ - Андон Тодоров, прикани хората в залата да се обединят за идеята „ Благоевград” и на 27 юни да се поздравят с победа на кметския избор. „ Община Благоевград е на ръба и още по-лошото е, че благоевградчани са обезверени и обезверени. Затова новият кмет, с влизането си в кабинета, би трябвало да стартира работа. Време за губене няма! Няма време за нахлуване в проблемите, той би трябвало да ги знае, само че, би трябвало и да знае по какъв начин да ги реши! Да има опит, подготвена стратегия, само че и да има куража да преодолее всякаква опозиция и да задейства цялата административна машина да проработи на цялостни обороти”, сподели още Андон Тодоров.

По думите му той се е кандидатирал за кмет, тъй като знае по какъв начин да извади града от застоя. „ През последните 3-4 години, когато Благоевград потегли стремглаво надолу, си навлякох гнева на някои хора, като подех остра борба за значими за благоевградчани дела. И видях, че когато вложиш цялата си сила, опит, познания, упоритост, можеш да спечелиш даже считани за изгубени дела - като идеята „ Бачиново”, и минералната вода”, посочи претендентът за кмет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР