Отново няма избор, имаше опит да се смени тона на

...
Отново няма избор, имаше опит да се смени тона на
Коментари Харесай

Христо Иванов: НС е машина, която не можем да запалим

Отново няма избор, имаше опит да се смени тона на дебата. Имаше нови номинации. Вежди Рашидов отдръпна кандидатурата си. Не се стигна до балотаж и избор. Това сподели по БТВ съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

Не сме се разбирали за нищо. От Демократична България се опитахме да предложим разнообразни разновидности, които да доведат до консенсус. На сътрудниците им се видя комплицирано е нетрадиционно. Успокои се тона и имаше вяра, че ще се преодолеят степените на непоносимост. Утре допускам, че ще продължим и ще търсим компромисна формула, която да ни изведе от блатото на несъвместимостта.

Факт е, че аргументите за неспособност да се образува болшинство са дълбоки. Политическата система би трябвало да мине през трансформациите. Народно събрание не може да стартира да работи без ръководител. Проблем е корупцията. Народно събрание е машина, която не можем да запалителен. Демократична България се пробва да предложи работещи разновидности.

Малко се получи разминаване в връзката с Политическа партия. Бяхме се разбрали за председателски съвет. Те залагат на концепцията, че всичко би трябвало да се случва пред камерите. Случващото се сега е, че търсим практики през които можем да си приказваме.

Ние нямаме подготвеност да отстъпваме от изискванията си. Демократична България е работила за това посредством огромни цели България да се движи напред прагматично по културен и прагматичен метод.

Да си представим - Народното събрание показва картината на публичните настроения. Сега да съчетаем тази картина в едно лице, което е президент и да му дадем повече власт. Парламентът е най-хубавото място за намиране на разговор. Пътят не е към мощната ръка, а да продължим да си приказваме посредством представители в името на едната ни България. Днес имаше първи проблясъци на такова превъзмогване.

Смятам да създадем вероятното да излъчим ръководител. А това ще е крачка за съставяне на държавно управление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР