Отново напрежение около застраховките Гражданска отговорност. Този път заради съмнения,

...
Отново напрежение около застраховките Гражданска отговорност. Този път заради съмнения,
Коментари Харесай

Отново напрежение около застраховките „Гражданска отговорност“

Отново напрежение към застраховките „ Гражданска отговорност ”. Този път поради подозрения, че наши компании не изплащат правилно награди при случай в чужбина.
От сектора потвърдиха, че европейското бюро за Зелена карта ни е сложило под наблюдаване. Шефът на българското бюро към този момент подаде оставка.

Българските застрахователи са под наблюдението на европейските си сътрудници. Председателят на българското бюро „ Зелена карта” Орлин Пенев подаде оставка. От сектора не сочат съответно кой от тях не изплаща или бави компенсации, заяви още Нова телевизия.

Зелена карта, само че от " Лев Инс " изпратиха известие до медиите. В него изясняват, че неведнъж са алармирали институциите за застрахователни измами в чужбина. От компанията нямало да заплащат за " несъществуващи събития ".

„ Към сегашния миг последици за българските консуматори няма да има”, съобщи Светла Несторова, ръководител на Асоциация на българските застрахователи.

„ Полиците са годни, те са със същото покритие, както и до момента. Българските консуматори могат да пътуват зад граница както за празниците в този момент, по този начин надяваме се и след това. Защита на тяхната лавица „ Гражданска отговорност” е годна освен в България, само че и на територията на целия Европейски Съюз, без значение от наложената мярка.

Гаранцията на българското бюро „ Зелена карта” е годна, попълнена напълно във всеки миг през годината, както и към сегашния миг е такава. Това не е проблем”, изясни Несторова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР