Отново“ е заглавието на новата песен на Криста. Тя е

...
Отново“ е заглавието на новата песен на Криста. Тя е
Коментари Харесай

Кръстина Кокорска - Криста представя песента "Отново" (ВИДЕО)

„ Отново “ е заглавието на новата ария на Криста. Тя е и част от идния първи независим албум на певицата.

С тази ария тя показва своята артистична същина и чувството си за модерно звучене на музиката.

Сингълът е същинско музикално и образно признание, в безспорна естетика с нейната психика. Музиката и текстът са написани от известната певица и създател Рейчъл Роу. Аранжиментът е дело на Страхил Велчев - Kink и Борислав Бояджиев - Борче.

Концепцията за цялостната визия на клипа е на Криста, осъществена от режисьора Костадин Торков - Коцката, в партньорство с оператора Йордан Георгиев.

Кръстина Кокорска, по-известна като Криста, е един от артистите на актуалното потомство с най-разностранен гений. Нейните музикални качества се разпростират блестящо както на българската попсцена, по този начин и на театралната - в спектаклите на Камен Донев.

През 2020 година певицата е определена от известния бродуейски режисьор Уест Хайлър за основната женска роля в известния мюзикъл " Шрек ", подложен за първи път у нас.

Нейния глас разпознаваме и в анимационните герои на касови кино продукции като " Тролчета ", " Малката стъпка ", " Сладките грозничета ", а неотдавна бе поканена да дублира гласа на Бионсе в новата екранна акомодация на " Цар Лъв ".

В последните четири сезона на известното риалити шоу " Гласът на България " Криста предава опита си като вокален възпитател, обучавайки бъдещите музикални звезди.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР