Отново е септември и Пловдив отново е театър със Сцена

...
Отново е септември и Пловдив отново е театър със Сцена
Коментари Харесай

Сцена на кръстопът - непреходно събитие вече 22 години

Отново е септември и Пловдив още веднъж е спектакъл със Сцена на кръстопът. " Това е едно непреходно във времето събитие. Организира се от 1997 година до момента без значение каква е конюнктурата в града, каква е годината на Пловдив, Общината постоянно го поддържа ", съобщи кметът Иван Тотев часове преди формалния старт на театралния конгрес, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Откриването е довечера от 19 часа на Голяма сцена в Драматичен спектакъл със спектакъла на балет " Арабеск " - " Ромео и Жулиета ". 

" Всяка година " Сцена на кръстопът " ни изненадват с по-стойностни и качествени осъществявания и тази няма да е изключение с богата стратегия и цялостни подиуми ", разяснява още градоначалникът. 

В идващите 14 дни феновете на театъра ще имат опция да се насладят на 13 представления на Голяма сцена, 6 на Камерна сцена и 60 съпътстващи прояви, описа на собствен ред продуцентът на фестивала Ирен Чанкова. 

Билетите са в ценови диапазон сред 8 и 25 лв., някои от спектаклите обаче вече са изцяло разпродадени. Съпътстващата стратегия е с вход свободен.

Закриването на фестивала е на 24 септември с показване на книгата и кино лентата, отдадени на 75-годишнина на проф. Стефан Данаилов. То е с безвъзмездни предложения, само че също е съвсем резервирано.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР