Отново е онова време от годината, в което трябва да

...
Отново е онова време от годината, в което трябва да
Коментари Харесай

Това е най-секси мъжът на годината

Отново е това време от годината, в което би трябвало да извадим по-дебелите облекла още веднъж от дрешника. Но и да разберем кой е на секси мъжът на годината.
 Дженифър Анистън, Пол Ръд, Sexiest Man Alive и по какъв начин актрисата одобри премията на сътрудника си за най-секси мъж
Как реагира Дженифър Анистън на новия най-секси мъж

Джен май постоянно е знаела

Миналата година спечелилият на списание People бе много неочакван - Пол Ръд. Преди него с оценката за най-секси мъж бе почетен Майкъл Б. Джордан, а през годините са го печелили имена като Джордж Клуни, Дейвид Бекъм и Дуейн Джонсън.

Е, за 2022 година най-сексапилният мъж е Крис Евънс . Актьорът, станал прочут с ролята си на Капитан Америка във филмите от киновселената на Marvel, получава за първи път оценката.

Самият той твърди, че майка му ще бъде доста щастлива и горда от това негово достижение. Евънс добавя, че тя по принцип се гордее с всичко, което той прави и реализира, само че купата му за най-секси мъж е нещо, с което тя би се хвалила.

Е, приятелите на Крис Евънс не биха са хвалили с това, а по-скоро биха го подигравали, само че приятелите постоянно по този начин вършат. 41-годишният актьорът споделя пред списанието, че фокусът му сега е да прекарва повече време със фамилията и околните си.

И твърди, че водещото при него, когато избира новата си роля в някой филм, е къде ще се проведат фотосите. Евънс твърди, че към този момент е прекомерно остарял, с цел да живее в куфара си за шест месеца. И е изцяло сигурен, че желае да има жена и деца, само че търпеливо чака своя миг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР