Отново част от отбора на На кафе стана Никол Станкулова

...
Отново част от отбора на На кафе стана Никол Станкулова
Коментари Харесай

Отново част от отбора на На кафе стана Никол Станкулова след три години пауза

Отново част от тима на " На кафе " стана Никол Станкулова след три години пауза, а някогашната кореспондентка на Гала -Зайнеб стартира да разяснява в " Преди обед "

Синоптичката бе непрекъсната част от екипа на Гала преди да забременее за повторно, като се сменяше със своята колежка и другарка Гери Малкоданска през седмица, а дружно с уговорката си в " На кафе " съобщаваше и прогнозата за времето. Малкоданска също реши да става майка и двете изчезнаха съвсем по едно и също време от предаването на Гала през 2021 година. В края на октомври същата година Станкулова роди втората си щерка Андреа. Днес тя още веднъж води прогнозата за времето, до момента в който Малкоданска към момента е в отпуск по майчинство, напомня Hotnews.bg.

За първи пък обаче Станкулова сяда до Гала и останалите панелисти след връщането си в Нова телевизия след второто майчинство. Гала от дълго време търси свежо попадение в екипа си. Мястото е вакантно, откакто Ромина Андонова се реалокира в " Съдебен спор ”. Оттогава маса дами се пробваха да станат част от екипа на Гала.

И различен член на екипа на Гала се появи в ефир след дълго майчинство. Зейнеб Маджурова е седмичен коментатор в " Преди обед " по конкурентната bTV дружно с фокусника Дани от " Фермата ". Подобно на Малкоданска Маджурова, която бе кореспондентка на Гала, към момента е в майчинство, само че възнамерява да се върне през есента в малкия екран. Като каква към момента не е ясно, тъй като преди да роди двете си близначки през 2022 година, имаше своя графа в утринния блок.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР