Отново българче ни накара да се чувстваме горди, като създаде

...
Отново българче ни накара да се чувстваме горди, като създаде
Коментари Харесай

ШАПКИ ДОЛУ! Цял свят говори за нашето момче – 16г. Георги Павлов. Помага на хиляди деца

Отново българче ни накара да се усещаме горди, като сътвори неповторим уебсайт в помощ на деца в неравностойно състояние. Продуктът на Георги Павлов оказва помощ на децата за тяхното интелектуално развиване, посредством занимателни математически игри, предава Блиц.
Георги е на нежната 15-годишна възраст, когато се захваща с тази нелека задача. Момчето е към този момент на 16 години и неговия план в областта на науката към този момент е реалност.
Психолози в образователното заведение, където учи първи виждат, че изобретението му прелестно работи в помощ на деца с аутизъм. Преподавателите му незабавно споделят с сътрудници от разнообразни асоциации работещи с деца със специфични потребности и резултатите са изненадващо ефикасни.
От известни интернационалните сдружения за деца в неравностойно състояние незабавно стартират да употребяват неповторимия уебсайт основан от Георги Павлов. Той им го дава изцяло гратис, с цел да може повече деца по света да имат достъп до него и да се усещат съвременни, умни и сполучливи.
Всичко в този уебсайт е подбрано с концепцията децата да обикнат математиката, да не се плашат, че е сложна и да усетят, че е занимателна, тъй като съгласно Георги всичко е математика. Той ще продължи да работи в тази тенденция, тъй като вижда какъв брой деца са ощастливени от работата му.
Затова тъкмо деня на детето 1 юни е най-подходящия миг да ви разкажем по какъв начин едно гениално дете оказва помощ на деца да се усещат модерни, умни и сполучливи.
Не на вятъра Георги е високо оценен в Харвард, където приключва с отличие, а научният му план става образец за научно достижение в международното прието образователно заведение в света.
Сайтът на Георги Павлов ни кара още веднъж да се почувстваме горди, че българче е толкоз високо оценено в целия свят. Прави усещане и безвъзмездното даване от Георги на основания от него уебсайт в помощ на децата, което му прави чест, знаейки че сходни планове включват голям интелектуален труд и старания.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР