Относително ниските й цени в Русия и сериозната подготовка на машината

...
Относително ниските й цени в Русия и
сериозната подготовка на машината
Коментари Харесай

УАЗ пикап вече и с автоматик - видео

Относително ниските й цени в Русия и сериозната подготовка на машината за каране из неприятни пътища, улесненият ремонт направиха пикапа на УАЗ водач на вътрешния пазар в класа си. През миналата година в Русия са осъществени 3600 броя, а най-близките съперници - Тоyota Hilux и Mitsubishi L200 са надлежно с 3180 и 2019 реализации.

Новото оръжие на съветския пикап за задържане на водачеството на вътрешния пазар е модификацията с автоматична предавателна кутия Punch Powerglide 6L50 използвана във всъдехода УАЗ Патриот. Стартът на производството на новата модификация е очакван за 1-и април тази година, тъй като от тази дата влиза в сила разширеното утвърждение на типа транспортно средство ОТТС.

Както при Патриот, шестстепенният автоматик Powerglide 6L50 работи заедно счетирицилиндровия мотор ЗМЗ Про с мощност 150 к.с. Първоначално с автоматик ще бъдат оборудвани разновидностите на пикапа в междинното равнище на комплектация, съдържащо две защитни въздушни възглавници, АБС, климатик и пълен електропакет на стъклата.



Новата кутия е произвеждане на френски доставчик, който я създава по американски лиценз. Тя има достатъчен запас от здравина по повод на предавания въртящ миг – таванът е 500 Нм. Кутията предлага меки и логични превключвания на предавките, както и възможност за тяхното ръчно редуване. За страдание, по отношение на последните събития към производителите на компоненти по отношение на корона вируса, могат да се чакат и спирания в доставките.

Базовата цена на УАЗ Пикап в Русия е от 839 900 рубли /18 825 лв/, за модификацията със стария челен мост и неъпдейтвания силов агрегат. Версиите с обновената техника ще са в ценовия диапазон 860 900 рубли /19 295 лв/ – 1 219 900 рубли /27 342 лева/. Предполага се че, доплащането за автоматика ще е около 90 000 рубли /2017 лева/.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР