Отношенията на между мениджъра на Арсенал Унай Емери и най-скъпоплатеният

...
Отношенията на между мениджъра на Арсенал Унай Емери и най-скъпоплатеният
Коментари Харесай

Йозил нападнал Емери: Ти не си треньор!

Отношенията на сред мениджъра на Арсенал Унай Емери и най-скъпоплатеният футболист на отбора Месут Йозил явно са стигнали до точката на шупване. Според турското издание „ Фанатик” сред двамата е имало нечовечен скандал след провалянето 1:4 от Челси във финала на Лига Европа.

В хода на сезон 2018/2019 Йозил на няколко пъти изненадващо отсъстваше от групата на „ топчиите” за обособени мачове. За мача в Баку той попадна измежду титулярите, само че беше сменен в 77-ата минута, когато срещата към този момент не се развиваше по усета на „ артилеристите”. Още тогава някои камери уловиха гневната реакция на немския плеймейкър, който може би даже използва нецензурни думи в гнева си.

Според „ Фанатик” Йозил не се посвенил да нападна вербално наставника по време на мача, като му декларирал: „ Ти не си треньор”.

От много време почитателите на Арсенал роптаят против представянето на Йозил. Фактът, че неговият нов контракт и рекордната му заплата станаха факт през януари 2018-а, когато футболистът беше на крачка от овакантяване, също не бе признат добре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР