Отношенията между Русия и САЩ са на ръба на открит

...
Отношенията между Русия и САЩ са на ръба на открит
Коментари Харесай

Рябков: Отношенията между Русия и САЩ са на ръба на открит въоръжен конфликт

Отношенията сред Русия и Съединени американски щати са на ръба на открит въоръжен спор, само че Москва работи това да не се случи. Това съобщи през вчерашния ден съветският зам.-министър на външните работи Сергей Рябков в ефира на Първи канал.

„ Работим, с цел да запазим връзките със Съединените щати от проваляне в бездната на открит въоръжен спор, ние към този момент сме на границата, на ръба на тази бездна “, ​​каза той.

Високопоставеният посланик уточни още, че американски представители се пробват да показват необвързаност и " прокарват в международните медии тезата за непричастност на Вашингтон " в терористичната офанзива против Кремъл и похищението върху живота на съветския президент.

По думите му контактите сред Москва и Вашингтон се поддържат при нужда, в това число на високо равнище. Има канали и се реализират контакти, в това число и при нужда на политическо равнище по високите етажи “, сподели Рябков.

„ Въпросът не е в съществуването на тези контакти, въпросът е, че нашите съперници във Вашингтон са трансформирали в предписание да убеждават подопечните си в Европа, само че освен, да убеждават самите себе си в някаква степен, че сигналите, идващи от Москва, са детайл, както настояват от доста години, „ на дезинформационна акция ". Хората, които повтарят това доста пъти всеки ден, са станали пленници на личните си клишета и личната си агитация ", продължи дипломатът.

В същото време Рябков назова реакцията на Съединени американски щати на сигналите от Москва след офанзивата на украински дрон против Кремъл „ занемаряване на основите на външната политика “.

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР