Отношенията между Робърт и стават все по-обтегнати, съобщава пресата в

...
Отношенията между Робърт и стават все по-обтегнати, съобщава пресата в
Коментари Харесай

Левандовски обмисля бойкот, за да докаже решимостта си да напусне Байерн

Отношенията сред Робърт и стават все по-обтегнати, оповестява пресата в. Полякът към този момент съобщи, че времето му при баварците е свършило и не вижда вид да продължи кариерата си на “Алианц Арена ” и следващата година. Това не бе посрещнато с доста положително око от ръководителите на отбора, които дадоха отговор, че той има контракт за още година и те чакат той да го извърши. Именно тези изявления обаче са предизвикали Левандовски съществено да обмисля протест на началото на подготовката на Байерн и по този метод да показва, че е изцяло сериозен в желанията си да напусне в посока.
 Президентът на Байерн за Левандовски: Не бих направил това на негово място Президентът на Байерн за Левандовски: Не бих направил това на негово място
Нападателят е направил своя избор за идващ отбор и той е само каталунците. На този стадий полският национал даже няма желание да изслушва други предложения. От своя страна на “Камп Ноу ” приветстват това решение на играча и сега търсят метод за балансиране на личните си финанси, след което се чака да насочат първа оферта за нападателя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР