Отношенията между Москва и Минск се развиват доста активно, търговският

...
Отношенията между Москва и Минск се развиват доста активно, търговският
Коментари Харесай

Путин: Отношенията между Русия и Беларус се развиват много енергично във всички области

Отношенията сред Москва и Минск се развиват много интензивно, комерсиалният оборот непрестанно нараства. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на диалог с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко. Срещата се състоя на 28 януари в Санкт Петербург, оповестяват съветски медии.

Според съветския водач, комерсиалният оборот е възлязъл на 42,5 милиарда $ през първите 10 месеца на 2023 година " Ситуацията се развива доста пламенно. Русия е най-големият вложител ", добави той.

Владимир Путин напомни, че Руската федерация е вложила четири милиарда $ в беларуската стопанска система. Местни предприятия работят в прилежащата страна и „ беларуските другари от ден на ден изследват съветския пазар “.

Руският президент Владимир Путин и президентът на Беларус Александър Лукашенко по време на посещаване в многофункционалния спортно-концертен комплекс " СКА Арена ".

Лукашенко дойде на работно посещаване в Русия на 27 януари и взе участие в събитията, отдадени на 80-годишнината от освобождението на Ленинград от нацистката обсада.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР