Отношенията между хората могат да бъдат много прости, но ние

...
Отношенията между хората могат да бъдат много прости, но ние
Коментари Харесай

Имайте едно наум, ако партньорът ви поиска едно от тези 7 неща

Отношенията сред хората могат да бъдат доста елементарни, само че ние ги усложняваме като че ли преднамерено. И по този начин всяка двойка си има построени правила, които намират място във връзката. Ако попитате всеки какво би трябвало и какво не би трябвало да желае половинката му от него, ще получите най-различни отговори. Събрали сме най-често срещаните 7 неща, които сътрудникът ви не би трябвало да желае от вас.

Да се измененията – човек би трябвало да одобри половинката си такава, каквато е. Ако желае да я промени, би трябвало да промени първо себе си, тъй като ние привличаме сътрудници, които са огледални на нашето подсъзнание. Тоест всичко зависи от нас. Така или другояче обаче, не би трябвало да настоявате индивида до вас да се промени в нещо, тъй като това би го обидило и евентуално връзката ще пострада.
 Това са 9-те най-чести неточности в ЛЮБОВТА Това са 9-те най-чести неточности в ЛЮБОВТА
Най-после сте разкрили мъж, за който смятате, че си коства да бъде в живота ви. Докато в началото връзката ви може да бъде изпълнена...

Да държите връзките си в загадка – в случай че сте при започване на връзка, е обикновено от поверие или просто тъй като не ви се желае да споменавате, че сте обвързани, да държите това в загадка. Ако обаче сте в по-напреднал стадий, за това няма причина. Ако сътрудникът ви не желае да споделя на обкръжението си за връзката, може да има доста сериозна причина за това, обвързвана с други връзки.

Да ви кара да не зачитате личните си триумфи – половинката ви би трябвало да почита и да се радва на вашите триумфи. Трябва да се бори да реализира своите. Всеки от вас би трябвало да почита сложна на другия, да му се възхищава и да го поддържа в начинанията му.

Да сте отговорни за дискомфорта на половинката си – в връзките сред хората е обикновено да има разногласия, да има неща, които другият не харесва, само че да има и взаимни отстъпки. Когато някой не се усеща добре в връзките, би трябвало да седнете и да решите казуса, не да търпите или отправяне обвинявания към отсрещния човек.

Да ви кара да се откажете от заниманието си – всеки човек има своите ползи, от които не би трябвало да се отхвърля поради връзката си. Вие сте две цели и приключени персони, които имат право на персонално време и половинката ви би трябвало да ви даде такова за вашите занимания.
 На какво се дължи фактът, че в последно време мъжете луднаха по по-възрастни дами На какво се дължи фактът, че в последно време мъжете луднаха по по-възрастни дами
Всеки човек има своите желания, що се отнася до сътрудник в живота или просто до половинка за по-краткотрайна връзка. Преди се смя...

Да ви кара да приемате нейното мнение за вярно – всеки има лично мнение и глава на раменете, с която може да преценява кое е вярно и кое не. Никой не може и не би трябвало да ви постанова своето мнение, било то и сътрудникът ви.

Да ви постанова нездравословен табиет – всеки човек има свои пороци, в които обаче не би трябвало да въвлича никого. Дали става дума за пушене, нездравословна храна или друго, половинката ви не би трябвало да чака от вас да бъдете солидарни и да имате и вие този нездравословен табиет. По-скоро е значимо тя самата да се опита да го пребори, а вие да я подкрепите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР