Отношенията между двамата сина на краля, принц Уилям и принц

...
Отношенията между двамата сина на краля, принц Уилям и принц
Коментари Харесай

Конкретният ход на принц Уилям показва колко „значителни“ са враждебните действия с Хари

Отношенията сред двамата сина на краля, принц Уилям и принц Хари, се утежниха през последните години и по време на късото посещаване на херцога на Съсекс в Обединеното кралство при започване на февруари принцът на Уелс даде да се разбере обществено, че няма проекти за среща.

Кралският коментатор Виктория Мърфи сподели, че е „ в действителност забавно “, че освен Уилям не желае да види Хари, когато е пътувал, с цел да посети татко им, само че също по този начин, че е „ благополучен “ хората да знаят, че няма проекти да го види. Според журналиста, който постоянно взе участие в стратегиите Good Morning America и CBS News, това демонстрира какъв брой „ обилни “ са враждебните дейности сред тях.

В неотдавнашен документален филм на ABC за фамилията на принц Хари и Invictus Games, към което той е буен, госпожа Мърфи сподели: „ Мислех, че беше в действителност забавно освен че Уилям не искаше да види Хари, когато пристигна в Обединеното кралство, само че беше благополучен хората да знаят, че няма проекти да вижте го. Мисля, че това приказва доста за т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР