Отношенията между Богомил Грозев и бизнесдамата Мария Такова стават все

...
Отношенията между Богомил Грозев и бизнесдамата Мария Такова стават все
Коментари Харесай

Богомил Грозев с любовница на море: Топ ергенът на Нова телевизия неразделен с брюнетката Мария

Отношенията сред Богомил Грозев и бизнесдамата Мария Такова стават все по-сериозни. Топергенът от Нова телевизия към този момент е неразлъчен с брюнетката, като даже я взел със себе си на къса юнска отпуска край морския бряг.
Преди дни някогашният шурей на артиста Антон Радичев се усамотил с изгората си в китно фамилно хотелче в родното Сен Тропе – Лозенец. Денем двойката събирала сланчев тен на усамотен плаж наоколо до курортното градче, а вечер по студ дегустирали виновността и специалитетите на готвача към хотела. Как са прекарвали нощите не е мъчно да се предположи…

Близки до Боги Грозев разясняват, че изживява буйна обич с Такова, която има дребен бизнес с разкрасителен и козметичен салон. Двойката се забавлявал със слуховете, съгласно които Мария е бременна от новинаря. Влюбените въобще нямали сходни проекти, още повече, че към този момент имат наследници и в този момент грабят от живота с цялостни шепи – купонясват, пътуват дружно, любуват се един на друг…
Такова има две деца от предходна връзка, като огромният й наследник преди дни навърши 18 години. Гордата майка даже му честити в обществените мрежи: „ Желая ти летящ старт в живота. Бъди здрав, рационален и доста благополучен, и все по този начин неповторим, въодушевен и позитивен, какъвто постоянно си бил.

Запази детската наслада и спонтанност вечно в сърцето си и продължавай да градиш с този възторг живота си единствено напред и нагоре. Светлина по пътя ти!!! “.
Грозев също към този момент е родител. По време на брака си с Кристина, дъщерята на Антон Радичев, водещият на обедните вести по Нова, стана баща на момче – Теодор.
Влюбеният публицист към този момент умувал по какъв метод да изненада Мария за нейния рожден ден. Такова ще чества на 30 юни, само че още се двоумяла дали да полее деня с следващия запаметяващ се ваучър в някой от столичните пиано питейни заведения или да убеди Грозев още веднъж за малко почивка нейде из страната.
Източник retro.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР