Отнемането на допуска до класифицирана информация на Георги Гатев, който

...
Отнемането на допуска до класифицирана информация на Георги Гатев, който
Коментари Харесай

Бойко Рашков: ДАНС и прокуратура заедно срещу ДПС

Отнемането на позволява до класифицирана информация на Георги Гатев, който е зам.-председател на Бюрото за надзор на СРС, е симптоматично.

Това разяснява пред Нова тв ръководителят на Бюрото Бойко Рашков. "За мен е симптоматично това, че се протяга ръка на представител на Движение за права и свободи в Бюрото ", сподели той като уточни, че има поради изявления в медиите от последните дни, в които се твърди, че се приготвя следствие и даже арест против почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

"Не би трябвало да има спор сред прокуратурата и Движение за права и свободи. Аз не бих се изненадал от безусловно нищо, че щяло да се образува произвеждане против водач от Движение за права и свободи, аз не желая да замесвам Бюрото в тези борби, то е самостоятелен орган ", разяснява Рашков.

По думите му с дейностите на прокуратурата и ДАНС (наричана от него по време на изявлението "агенция Държавна сигурност ", бел. ред.) това се случва в миг, в който се възраждат концепциите за следствие против политически лица. "За това организацията за държавна сигурност неслучайо взе участие дружно с прокуратурата ", сподели Рашков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР