Отмъстителите: Война без край“ продължават да разширяват границите на супергеройските

...
Отмъстителите: Война без край“ продължават да разширяват границите на супергеройските
Коментари Харесай

„Отмъстителите: Война без край“ разби боксофис рекордите

„ Отмъстителите: Война до безкрайност “ не престават да уголемяват границите на супергеройските триумфи в боксофис класацията. Най-голямата група супергерои, събирана в миналото в киното, разруши най-малко няколко върха в световния боксофис.

Лентата означи най-силното начало в историята на киното с рекордни облаги от 250 млн. $ в Съединени американски щати и 380 млн. $ от прожекциите си в останалата част на света – общо 630 млн. $. Резултатът е повече от величествен в случай, че филмът към момента не е пуснат в Китай и Русия.

Новият шлагер, режисиран от братята Антъни и Джо Русо счупи върховете в съвсем всички страни, в това число Южна Корея, Филипините, Тайланд, Мексико, Малайзия, Бразилия, Перу, Южна Африка и Обединените арабски емирства.

" Отмъстителите: Война до безкрайност " пристигна, до момента в който студиото " Марвел ", ръководено от Кевин Фейдж, чества десетата си годишнина и е първият филм, който е сниман напълно с Imax камери. Лентата следва всеобщия триумф на " Черната пантера " на Марвел.

Припомняме, че " Междузвездни войни: Силата се пробужда ", който излезе през декември 2017 година, беше досегашният първенец в Съединени американски щати с 248 млн. $, а шампионата в световен мащаб с 541,9 млн. $ държеше " Бързи и гневни 8 "! /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР