Отмъкнали маркова детска количка, златни накити, перлено колие и позлатени

...
Отмъкнали маркова детска количка, златни накити, перлено колие и позлатени
Коментари Харесай

Хванаха крадци от кв. Победа, правили поредица поразии в центъра на Бургас

Отмъкнали маркова детска количка, златни украшения, перлено колие и позлатени принадлежности, климатици, батерии

Четирима поданици на бургаския кв. Победа се озоваха в ареста. Двамата от тях откраднаха маркова детска количка, златни украшения, перлено колие и позлатени принадлежности от вкъщи на 38-годишен бургазлия, след което са разкрити още две закононарушения с тяхно присъединяване.

Те влезнали с щурм в жилището на бургаската улица “Митрополит Симеон ”. И двамата мъже са криминално проявени и осъждани бургазлии - на 28 и 38 години. Те създали цялостни признания и върнали част от откраднатите движимости. Констатирано е, че 28-годишният бургазлия в съучастничество с 24-годишен мъж от Сливен направил кражба на две външни тела на климатици, инсталирани на сладкарница, ситуирана на ул. “Славянска ”. Кражбата е осъществена за времето от 4 до 6 март т.г. Двамата причинители създали цялостни признания.

Вторият бургазлия – 38-годишният престъпно проявен и осъждан мъж в съучастничество с 41-годишен бургазлия откраднал от избено помещение, ситуирано на ул. “Георги Шагунов ”, две акумулаторни акумулатори и два разклонителя. И двамата създали цялостни признания. Работата по цялостното документиране на случаите продължава от чиновници на Първо Районно ръководство - Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР