Отложиха отдаването на концесия на Инсинератора за изгаряне на болнички

...
Отложиха отдаването на концесия на Инсинератора за изгаряне на болнички
Коментари Харесай

Съветници оставиха за следващата сесия въпроса за концесията на Инсинератора в Пловдив

Отложиха отдаването на концесия на Инсинератора за изгаряне на болнички боклуци на „ Кукленско шосе “ в Пловдив. предлагането на кметът Здравко Димитров бе единомислещо отсрочено за идната сесия с 37 гласа.
Прочетете още
Това предложение се внася към този момент за трети път с съответни параметри - еднократна такса 500 000 лева, годишна вноска 70 000 лв., период - 35 години.

Темата провокира необятна полемика сред кмета и общинските съветници, откакто членове на локалния парламент дефинираха сдружението като такова, което в никакъв случай не е работило функционално. Други пък показаха терзание, че изгарянето на медицински боклуци може да се отрази зле на качеството на въздуха в Пловдив, като се цитираха разбори.

Припомняме, че този вид бе препоръчан от градоначалника, който разгласи, че е намерил решение за проблема с инсинератора. Той съобщи, че обектът, в който бяха налети над 14 млн. лв., може да проработи, като бъде предан на концесия. Интерес към обекта, който към днешна дата е оценен на 7 млн. лв. е показала една компания, като вярата на Община Пловдив бе тя да го вземе на концесия.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР