Отлична оценка 5,55 получи Илко Търпов, кандидат за поста управител“

...
Отлична оценка 5,55 получи Илко Търпов, кандидат за поста управител“
Коментари Харесай

Кандидатът за управител на Екобус защити успешно концепция си за развитие на градския транспорт

Отлична оценка 5,55 получи Илко Търпов, претендент за поста " шеф “ на най-новото общинско сдружение " Екобус “. Днес той отбрани своята идея за развиване на общинския градски превоз пред комисия с ръководител заместник-кметът. Събеседването продължи повече от час, а Илко Търпов съумя да отговори на всички заложени въпроси. Преди това той показа писмена идея за развиване на сдружението.

Търпов е основен помощник в катедра " Електротехника “ в Техническия университет София, филиал Пловдив и в катедра " Електроснабдяване и електрообзавеждане на превоза “ във Висше транспортно учебно заведение " Тодор Каблешков “. Защитил е научна степен " лекар “  по специалността " Електроснабдяване и електрообзавеждане в превоза “.

" Предизвикателствата пред бъдещия шеф на сдружение " Екобус “ са огромни, тъй като нашите проекти за общински градски превоз са съществени, а има и благоприятни условия за развиване при добър мениджмънт “, съобщи заместник-кметът.

Той напомни, че новото сдружение ще може да кандидатства с планове за европейско финансиране, за закупуването на лични 20 електробуси, които да оперират по две линии. За задачата е нужна инвестиция в размер на 21,6 млн. лева без Данък добавена стойност за транспортните средства, зарядните станции и създаване на депото.

Новият шеф ще би трябвало да изготви и бизнес стратегия за идващите 4 години, която да включва цели, периоди и съответни задания, да задейства процедурата по регистриране в Търговския указател и приемане на лиценз на сдружението.

Предстои решението на комисията да бъде импортирано като предложение до Общинския съвет, който да утвърди класирания претендент.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР