Отличителните белези на лицето могат доста точно да определят един

...
Отличителните белези на лицето могат доста точно да определят един
Коментари Харесай

Седем типа характер според чертите на лицето

Отличителните белези на лицето могат много тъкмо да дефинират един темперамент. На това мнение са експерти от разнообразни сфери, които дефинират 7 съществени нрава въз основа на лицевите черти.

Водачът

Кръгло лице, отворен взор и тънки устни са главните черти на този вид. Водачът е търпелив човек, който непрестанно се стреми да разшири мирогледа и мъдростта си.

 Водач

Хората с това лице по предписание са интелигенти и със мощна воля. Много държат на морала и честните връзки сред хората, само че вършат усещане с техния недодялан и постоянно изострен език.

Занаятчията

 Занаятчия

Сърцевидно лице, изтощен взор и добре завършени, плътни устни има човек от вида Занаятчия. Той е изобретателен, със мощно развито въображение и харизма.

Привлича хората към себе си като магнит. Хората от този вид се стремят да основават хубост и творчество. Лесно обаче се разсейват, а да се задържи вниманието им на едно място е същинско предизвикателство, защото бързо се отегчават.

Войникът

 Войник

Войниците имат квадратно лице, ядосан взор и съвсем подписани вежди. Тези хора са с избухлив характер – елементарно избухват и опустошават всичко към себе си.

Войниците са хора на действието и по никакъв начин не харесват хора, което повече приказват, в сравнение с в реалност да свършат нещо. Хората с този темперамент не търпят непознати команди, само че и нямат проблем да изразят намерено и постоянно мнението си.

Геният

 Гений

Геният има овално лице, непоколебим, бездънен взор и плътни вежди. Човек от този вид предизвика уважението на другите, без даже да е обелил дума.

Те не обичат празните приказки и избират повече да следят и проучват държанието на хората към себе си. Гениите са уравновесени персони, които доста рядко биха изгубили хладнокръвие. Те имат вяра, че превъзхождат останалите с мозъка си.

 Комик

Комикът

Сърцевидно лице с остри черти, плътни устни и бодър взор има комикът. Тези хора са креативен настроени, а позитивното им въодушевление елементарно заразява близките.

Комиците са приятна компания, обичат да се център на внимание, което ги прави отлични реализатори. Комиците са радостни и доброжелателни хора, само че не постоянно се отнасят съществено към отговорностите си.

 Свещеник

Свещеникът

Свещеникът има бадемово лице, плътни устни и котешки очи. Те са доста амбициозни хора и влагат цялото си време и сили в постигането на задачите си.

Освен това има спортен дух и постоянно се стремят да се показват по-добре от другите. На свещениците не им липса самочувствие, увереност и убеденост. Единственото, което им основава проблеми, е прекомерната им горделивост.

 Крал

Кралят

Широко лице с добре изразена челюст и ядосан взор има човек от вида Крал. Тези хора са доста самоуверени и по никакъв начин не обичат други да се месят в това, което вършат.

Кралете постоянно наподобяват мрачни и строги и при тях външният тип дава отговор и на характера. Те са властни персони, които с подготвеност прегръщат отговорностите на един водач.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР