Отличен 5,67. Такава средна оценка на своето над 16-годишно управление

...
Отличен 5,67. Такава средна оценка на своето над 16-годишно управление
Коментари Харесай

Михайлов: Поставям си отлична оценка - БФС е прозрачна организация, корупция няма

Отличен 5,67. Такава междинна оценка на своето над 16-годишно ръководство сложи президентът на Българския футболен съюз (БФС) - Борислав Михайлов. Той гостува в предаването " 120 минути " по bTV два дни преди изключителния конгрес на родната футболна централа. Михайлов, който е претендент за пети следващ мандат, съобщи, че БФС е транспарантна организация, а корупция във футбола ни няма.

" Работата си по оправянето с развиването на българския футбол правя оценка с пет, шест за прозрачността на БФС като организация и шест за справяне с корупцията в българския футбол, тъй като такава няма. ", сподели Михайлов.

" Не ми хареса мачът с Литва, само че има и такива. Когато гледаш подобен мач, не е прелестно, само че по този начин или другояче президентът на БФС и изпълнителният комитет са длъжни да обезпечат изискванията за провеждането на тези дуели, подготовката. Дали са 16 години или са 2 - това няма никакво значение. Треньорите се сменят, поколенията се сменят. В момента има промяна на поколенията. Разчитам треньорът да сглоби състава, че да могат да се борят за класиране на огромно състезание. "

Запитан дали е имало миг от ръководството му, в който се е замислял за отдръпване, Михайлов отговори: " Беше към момента, в който и аз го усетих и с външна помощ си подадох оставката. Стоейки в профил година и половина, видях свои неточности, видях неточности на ръководството. Видях и, че може да се направи още повече, необикновен от човек, който е бил толкоз дълго време и носи своята отговорност. Затова взех решение да се кандидатирам отново. "

" Всички хора, които ще бъдат в залата след два дни, знаят какво съм дал и какво съм правил. С опита и поуките от грешките мога да дам нещата да продължат да се случват и да има една непоклатимост във футбола. От другата страна, която и да е тя, виждаме нападателно държание. Говори се, че би трябвало смяна, само че на всички места би трябвало смяна. Става въпрос дали тази смяна ще е към нещо по-добро, или просто е за " стани да седна ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР