Отлетялата любов е основната причина за изневяра при 77 %

...
Отлетялата любов е основната причина за изневяра при 77 %
Коментари Харесай

Внимавайте! Ето 7 причини, които водят до изневяра

Отлетялата обич е главната причина за невярност при 77 % от 495 пълнолетни, които са интервюирани, написа в. "Индипендънт ", представен от Българска телеграфна агенция. Американски учени са провели допитването измежду хора, чиято междинна възраст е 20 години. Според специалистът по връзки Челси Трескот, неналичието на обич е факторът, който тласка към забежки. Сексуалното многообразие е втората по известност причина, присъща за кръшкачите. Отговорът на болшинството е, че желаят "по-голямо многообразие от полови сътрудници ".
41 % от хората настояват, че не се усещат обвързани с половинката си. "Бях толкоз пиян/а " може да наподобява като най-древното опрощение, само че то важи за доста прелюбодейци, в действителност за 70 % от тях.
Алкохолът обаче може да замъгли преценката на човек, само че не може да го направи изцяло друга персона. Прелюбодеянието не е нищо друго, с изключение на коктейл от страсти.
Повече от половината участници в проучването признават, че несигурността им ги кара да изневеряват. Мотивацията им е да подсилят самочувствието си.
Изглежда гимназистът продължава да живее в някои хора. Гневът е повода 43 % от запитаните да кръшкат, а една трета са изневерили, просто тъй като им се е правело секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР