Отлага се благодарственият концерт Гласът на Варна за Украйна, съобщиха

...
Отлага се благодарственият концерт Гласът на Варна за Украйна, съобщиха
Коментари Харесай

Отлага се концертът Гласът на Варна за Украйна

Отлага се благодарственият концерт " Гласът на Варна за Украйна ", оповестиха уредниците от Центъра за подпомагане на украински бежанци, като прецизират, че това се случва по независещи от тях аргументи.

Събитието трябваше да се организира от 16:00 ч. през днешния ден на входа на Морската градина.

Информация за новата дата ще бъде предоставена на по-късен стадий.

Участие в концерта трябваше да вземат " Гласът на България " - Атанас Кателиев, Ива Иванова и надарените реализатори от вокална групировка " Бънджи Сингърс ". Водещ на събитието - Тито.
„ Скъпи приятели-доброволци, вие бяхте връзката сред украинските жители, търсещи леговище във Варна, донорите, фондации, институциите и НПО-та през цялото време на войната в Украйна, по тази причина този концерт е и за всички вас. Благодарим ви от сърце за денонощните старания, за съпричастността и отдадеността!

От началото на месец април нашият хазаин – Дворецът на културата и спорта, е център на планувани спортни мероприятия. Това е и повода за преструктуриране работата на центъра и мотив да кажем БЛАГОДАРЯ на всички вас, които ни помагаха и подкрепяха! Благодарим на хилядите донори, стотиците доброволци и голямата поддръжка “, споделиха от центъра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР