Откровенията на херцога и херцогинята на Съсекс Хари и Меган

...
Откровенията на херцога и херцогинята на Съсекс Хари и Меган
Коментари Харесай

Кейт и принц Уилям шокирани след интервюто на Меган

Откровенията на херцога и херцогинята на Съсекс Хари и Меган пред Опра Уинфри не престават да са най-обсъжданата тематика на Острова.

Реакциите в Двореца провокираха голям интерес, а евентуално най-любопитно за феновете на английското кралско семейство е да схванат какво мислят за скандалното изявление принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Източник на изданието Us Weekly твърди: „ Уилям и Кейт бяха в цялостен потрес, откакто чуха какво споделиха Меган и Хари. “ Той споделя още:

„ Това, което ги шокира най-вече, бяха мислите за самоубийство на Меган и техните думи за член на кралско семейство, споменаващ цвета на кожата на Арчи. Уилям и Кейт знаеха за някои от проблемите си с помощниците на двореца, само че нищо за тази степен. “

Анонимният източник твърди, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж „ се усещат извънредно “ по отношение на случилото се с Меган и Хари, само че съгласно информацията те „ въпреки всичко желаят “ двамата „ да не са се опитвали да смъкват кралското семейство “ в ефирен ефир.

„ Уилям и Кейт считат, че тези диалози биха могли да се водят уединено “, споделя още източникът.

Това не е прекомерно друго от обстановката, която кралският специалист Кейти Никол преди дни разказа пред Entertainment Tonight. Репортерът разкри, че херцогът на Кеймбридж е бил много разтресен от изявлението, а херцогинята се е почувствала извънредно, че е изиграла толкоз огромна роля.

„ Уилям е сломен от това изявление “, сподели Кейти пред изданието и добави: „ Не забравяйте, че херцогинята на Кеймбридж е въвлечена в цялата тази сага, а Уилям няма да хареса това и, несъмнено, връзката сред татко и наследник е в по-лошо положение от всеки път “, означи тя и за връзките на принц Чарлз и принц Хари.

„ Мисля, че концепцията, че Кейт е въвлечена в това, ще разстрои Кейт, която зад кулисите в действителност се е постарала да бъде миротворец сред Уилям и Хари. Тя е надълбоко натъжена от случилото се сред братята. Не забравяйте, че тя самата беше извънредно близка с Хари “, изясни още Кейти Никол.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР