Откровение за президента Румен Радев направи лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Откровение за президента Румен Радев направи лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Борисов каза най-голямата обида, която получил от Радев

Откровение за президента Румен Радев направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи онлайн във Facebook от Рилския манастир.

" Радев ме обиди като ме съпостави с Петков, че и аз съм " разхвърлял " тръби. Това е най-голямата засегнатост, която ми е нанесъл ", съобщи водачът на ГЕРБ във връзка думите на Радев от предходната седмица, който съпостави ръководството на кабинета " Петков " с това на държавните управления на ГЕРБ.

Борисов бе безапелационен, че не би трябвало да има контракт с " Газпром ".

" Ако не се правеха на подправени герои можеше да си продължат доставките и през това време да сключат дълготраен контракт. Целта е да банкрутират " Булгаргаз ". Убеден съм, че техните гласоподаватели като схванат какъв брой пари са похарчили и погубили ще ги изоставят ", добави водачът на ГЕРБ.

" Пеканов е доста квалифициран човек. От казаното от него стана ясно, че ние нямаме квалифициран План за възобновяване. Не знам българите по какъв начин си показват това пилеене година и половина на пари. Да не дава Господ ние да сме на власт когато би трябвало да плащаме всичко това ”, сподели още водачът на ГЕРБ.

„ Експериментът Петков-Василев донесе милиарди вреди. Катастрофа във всяка една сфера ", безапелационен бе той.

Борисов разяснява и митинга на " Демократична България " (ДБ) пред президентството, който се организира предходната седмица. Той бе против газовата политика на служебното държавно управление.

" Най-трудно те (бел. авт. - ДБ) се разясняват. Помня когато имаха претендент за президент - Лозан Панов, години наред " знамето " им бе битката за някаква си тяхна промяна в правосъдната система, а след това отидоха и клечаха пред президентството и поддържаха Румен Радев. То тяхното даже е и смешно.

" Отровното трио " отидоха двама от тях да стачкуват против третия, който е министър. Та до момента в който не станат всички министри очевидно няма да се успокоят ", съобщи Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР