Открийте какви изненади очакват всеки знак от източния календар през

...
Открийте какви изненади очакват всеки знак от източния календар през
Коментари Харесай

Китайски хороскоп за НОЕМВРИ 2022: Какво очаква всеки знак от източния календар

Открийте какви изненади чакат всеки знак от източния календар през месец НОЕМВРИ 2022, а същото по този начин разберете, кои са най-хубавите и най-лошите дати през НОЕМВРИ 2022 съгласно китайския календар.
Месец ноември ще настъпи на първия ден, както нормално, само че новият месец в китайския календар ще настъпи едвам през нощта на 8 ноември. На този ден Металното куче ще бъде наследено от металното прасе.Месецът на Свинята открива китайския зимен сезон - време на студено време и владичество на силата на Водата. Опитайте се да не позволявате на вашите усеща да охладнеят.Очакват ни доста забавни моменти!
С настъпването на месеца на Свинята настава китайската зима - сезон, в който господства силата на Водата. В продължение на три месеца съвсем няма да имаме Огън, а Огънят е виновен за яснотата и оптимизма. Три месеца в мрака и объркването на зимата. Не очаквайте отговорите да са елементарни и ясни в този интервал. Те няма да паднат от небето, а ще дойдат постепенно, посредством детайла Вода. А Водата съставлява вътрешната интуитивна визия. Така че главната рекомендация за идните месеци на Водата е да се разсеете от външното и да се настроите към вътрешното.

 
Най-добрите и най-лошите дати през Ноември съгласно китайския хороскоп
През ноември няма доста „ неприятни “ дати, за разлика от други месеци. Дните са много удобни за сватби, годежи, комплицирани медицински процедури и интервенции. Посещенията при козметици и зъболекари също са наложителни през ноември.
Въпреки това има дати през ноември, когато сериозните медицински процедури и интервенции (по предпочитание!) не са изключително целесъобразни. Те са на 4, 13, 22, 25 и 29 ноември. Дните, в които всички без изключение би трябвало да бъдат доста спокойни, деликатни и внимателни , са 3, 12, 15, 24 и 27 ноември. Това са датите на споровете. Опитайте се да не планирате значими работи в тези дни и се старайте да успокоявате мозъка и страстите си. Благоприятните „ финансови “ дати през ноември са 8, 11, 20 и 23 ноември. Планирайте тези дати за подписване на търговски покупко-продажби, както и за покупка и продажба на скъпи предмети и недвижими парцели. И най-хубавото е, че през ноември има доста „ положителни " дни - уместно време да се заемете с персоналния си живот, да отпразнувате сватби и годежи и да започнете нови огромни инициативи: 1, 14, 18, 26, 27, 28 и 30 ноември.
Вижте препоръки и предизвестия за ноември за всеки източен знак съгласно китайския хороскоп
 
)
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР