Откритото първенство на Франция по тенис - Ролан Гарос, ще

...
Откритото първенство на Франция по тенис - Ролан Гарос, ще
Коментари Харесай

"Ролан Гарос" ще бъде със зрители по трибуните

Откритото състезание на Франция по тенис - " Ролан Гарос ", ще се организира със фенове, само че потенциалът на трибуните ще бъде ангажиран на до 60% %. Това разгласи президентът на Френската федерация по тенис Бернар Жюдичели.

Той посочи, че на главните кортове дружно ще могат да седят до четирима души, като сред всяка група ще би трябвало да има най-малко една празна седалка.

На по-малките кортове всяка втора седалка ще би трябвало да остане празна.

Жюдичели уточни, че чака на финала на " Ролан Гарос " да участват към 10 000 души при потенциал на корт " Филип Шатрие " от 15 000.

При предвижването си сред обособените кортове в комплекса в Париж феновете ще бъдат задължени да носят маски, а до момента в който гледат мачове това ще бъде целесъобразно.

Всички тези ограничения могат да бъдат преразгледани, само че единствено в случай че френското държавно управление смекчи в допълнение ограниченията против ковид.

Ако обстановката се утежни, уредниците на " Ролан Гарос " са подготвени посредством чоп да анулират част от закупените за шампионата билети.

Откритито състезание на Франция трябваше да се състои през месец май, само че поради пандемията от COVID-19 бе отсрочено за есента, като началото му ще бъде обещано на 27 септември - единствено две седмици след края на US Open.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР