Откритият днес 12-годишен Сашко е намерен, облечен с дрехите, с

...
Откритият днес 12-годишен Сашко е намерен, облечен с дрехите, с
Коментари Харесай

Сашко е открит с дрешките, с които е изчезнал. Прокуратурата проверява дали е бил насилно задържан

Откритият през днешния ден 12-годишен Сашко е открит, облечен с облеклата, с които изчезна на 11 ноември, до момента в който се разхождаше с татко си. Те са конфискувани за следствието. Детето е в положително общо здравословно положение.

То е превозено в " Пирогов ". Първоначалните данни сочат, че има леки отклонения в кръвната захар и други, само че като цяло индикаторите му са постоянни.

" В положително положение е, в " Пирогов ". Молбата ми е да не го притеснявате. Лекарите желаят до понеделник да му създадат всички проучвания, само че първите резултати са, че е в положително положение, пило е водичка, контактно е. Просто Господ здраве да му дава ", съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров.

Доброволците от клуба по парапланеризъм Веселин Георгиев и Милко Михайлов, които откриха детето, споделиха, че не са могли да повярват на очите си.

" Дъждът може да му е оказал помощ. Наличие на вода. Намерихме го в едно дере във водата. Всичко това е от предпочитание за живот. Беше в безпомощно положение. По външния му тип си проличава, че се е движел - замърсен, отпаднал, гладен, дадохме му вода, стоплихме го. Планината може да е майка, може и да е мащеха. В случая е била майка ", обявиха още доброволците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР