Откритата сцена Ядрото“ в квартала на творческите индустрии в Пловдив

...
Откритата сцена Ядрото“ в квартала на творческите индустрии в Пловдив
Коментари Харесай

Опитни експерти застанаха зад новия кандидат за кмет на...



Откритата сцена „ Ядрото “ в квартала на креативните промишлености в Пловдив в понеделник вечер се разтресе от гласовете на емблематичните музиканти от група ЕКС - Ерол Ибрахимов, Светльо Витков и Кольо Гилъна.

„ Пловдив има потребност от нов кмет. Затова сме тук. Да подкрепим новия кмет Георги Колев ”, споделиха те от сцената.

Тримата извършиха дружно огромните шлагери на „ Уикеда ”, „ Хиподил ” и „ Контрол ” – техните екс банди, с което публично сложиха началото на предизборната акция на ЗС „ Александър Стамболийски ” в Пловдив. Култовата групировка извърши едни от най-сериозните шлагери на ЕКС бандите си: “Обичам ”, “Бий хлапето ”, “Let me да те лов ю ”, “Боби ”, “Леле Како ”, “Скакауец ”, “Най-щастливият ден ”, “Бате Гойко ”, “Мариана ”.

И с цел да бъде картината още по-пълна и цветна, всеки от тях пя и в песните на другите, което докара меломаните до възторг. Ефектните реализатори поздравиха всички присъстващи с началото и пожелаха на новия претендент за кмет на Пловдив Георги Колев и подкрепените от групировката районни кметове – Илиян Велков за регион „ Южен ”, Иван Запрянов за „ Западен ”, Илия Матаков за „ Източен ” и Борис Вълев за „ Северен ”, триумф на изборите.

„ Аз съм на 47 години и е време да си кажа. 22 години съм бил юрист, 12 години съм общински консултант. За пръв път ми се случва да изляза пред вас и да желая поддръжка, с цел да създадем нещо ново и нещо друго. Сега е времето да променим обстановката в този град и тя да стане по-различна. Сега е времето за вас и за децата ви, за Пловдив, за развиване. Защото до момента в който сме един политически аутлет и до момента в който ни се предлага една и съща претоплена гозба години, години наред, нищо ново няма да се случи ”, съобщи пред множеството претендентът за кмет на Пловдив Георги Колев.

„ Ние сме най-малката община в България. Гъстотата на популацията в този град е фрапираща. За разлика от Бургас, където живеят 365 индивида на квадратен километър, в Пловдив живеят 3650 индивида. Нашата община е най-малката в страната. Тя е разграничена грозно на три и на никой не му пука. Индустриална зона Пловдив, където работят множеството от нашите другари, в действителност не е в Пловдив. Летище Пловдив, за което всички, даваме пари, не е в Пловдив. Белият дроб на Пловдив- хижа Здравец, не е в Пловдив. Даже заводът на Фолксваген, който пристигна в Пловдив и ние по този начин му се радвахме, в действителност пристигна в Раковски. Само че всички вие, и аз, дадохме по 300 лв. средства на община Раковски да си заплати ПУП-а, тъй като нямат пари. Ние се трансформираме в една туристическа спалня. Тук живеят 3650 индивида на квадратен километър, а са издадени строителни позволения за още един милион квадратни метра. Съвсем скоро ще стане по този начин, че ще си вървим по главите. Докато най-богатата община в България е Марица, а най-богатото в Европа обитаемо място на глава от популацията по брой вложения е село Радиново, което се намира на един километър от центъра на Пловдив. Не е заслужено, не е хубаво. Градът страда. Приходите от тази промишленост отиват в други общини. Ние излизаме пред вас и споделяме „ Сега е времето да променим тази работа ”. Няма по какъв начин всеки ден да се приказва едно и също нещо и ние всеки ден да му имаме вяра ”, сподели новият претендент за кмет на Пловдив Георги Колев, който е под номер 49 в интегралната бюлетина.

„ Нямам самоцел да бъда кмет. Който не желае от присъстващите тук, апелирам не гласувайте за мен. Обаче на всички ви се апелирам, гласувайте. Защото в случай че не гласоподават отвратените, ръководят отвратителните. Затова без значение какъв избор ще извършите, идете и пуснете бюлетина. Направихме събитието тук, тъй като това място събира доста неофициални хора, които са разнообразни, млади, мислещи и които в последна сметка ще би трябвало да вършат богатствата на този град. Затова без значение за кого, гласувайте наложително. Ако изберете 49, за нас ще е чест и ние ще създадем всичко допустимо да оправдаем доверието ви ”, съобщи Георги Колев и предложения на сцената претендентите за районни кметове – Илиян Велков за регион „ Южен ”, Иван Запрянов за „ Западен ”, Илия Матаков за „ Източен ” и Борис Вълев за „ Северен ”..

„ Тези хора до мен застават с лицата си, рискуват обществения си живот, рискуват да бъдат хулени, плюти и обругавани, с цел да могат да кажат това, което мислят. Защото в този момент им е времето. Кога, в случай че не в този момент. На какъв брой би трябвало да станем. Не ме интересува дали съм претендент кмет грам. Не ме интересува дали ще печеля изборите грам. Важно ми е да кажа, значимо ми е да чуете. За тях също. Ако решите, че ние сме хората- супер. Ако ли не- здраве да е, още по-добре. Но апелирам ви гласувайте. Защото не е значимо за мен, значимо е за вас и за децата ви ”, съобщи от сцената Георги Колев.

Импровизирано до него се качи младо момиче, което изясни, че скоро е навършило 18 години и че желае да гласоподава за първи път в живота си, само че не желае да поддържа обичайните партии като Българска социалистическа партия и ГЕРБ.

„ Много бързо ме убедихте да гласоподавам за вас “, сподели тя на Георги Колев, а той отвърна:

„ За мен това е най-големият подарък от вечерта. Дори един човек да съм убедил, значи си коства “.

На събитието участваха и претендентите за общински съветници. Листата е цялостна с опитни пловдивски специалисти.

В биографиите на претендентите за локалния парламент са лекари с дълготраен опит, общественици с голям брой обществени и благотворителни дела, умели адвокати и публицисти, както и хора от бизнеса, потвърдили се в сферите.

„ Листата ни е прелестна, а хората са невероятни – изключителни специалисти, с които е наслаждение да споделяш, както в обществения, по този начин и в професионалния живот. Единственият партиен член съм, а всички останали претенденти са хора на Пловдив, които са се потвърдили в пъти с работата си, да създадат живота на пловдивчани по-добър. Този път нещата ще са разнообразни! Сега е времето да покажем на всички какво можем, най-много на нас ”, сподели Георги Колев.

В сегашния състав на Общинския съвет липсва експертиза в редица сфери на публичния живот, като от ЗС „ Ал. Стамболийски ” залагат точно на това – специалисти в своите области да взимат най-правилните решения за Пловдив.

1. Георги Колев - лидер на листата - роден на 17 август 1972 година в Пловдив. Завършил е право в СУ " Св. Климент Охридски ". Второ потомство правист. Работи като юрист от 1997 година Общински консултант три мандата в Пловдив от ЗС " Ал. Стамболийски ".

2. Кирил Търев е млад, сполучлив и перспективен предприемач. Завършил е висшето си обучение в швейцарския влиятелен университет,,Webster University Geneva ”. Собственик е на транспортна компания. Занимава се също по този начин със строителство и експорт на замразени плодове.

3. Петър Петров - младеж, приключил стопанска система и е един от най-големите аграрни производители в България, водач в областта на замразени плодове с пазар, ориентиран напълно към Западна Европа. С огромен опит и със сериозна бизнес история за себе си.

4. Таня Георгиева – с богат опит повече от 20 години в филантропичната сфера и самостоятелен специалист по европейски планове. Една от основателите на изключителния за Европа модел „ Многофункционален обществен център “, който съхранява и развива благотворителни дела и дава поддръжка на хора в потребност. Дългогодишен шеф на регионалната организация на Български червен кръст и потвърден водач в привличане на доброволци за публично значими дела. Известна е с опита си в филантропичната дипломация. Използва рационални и съвременни механизми за постигането на задачите пред нея.

5. Дончо Киров – работи в областта на сигурността. Смята, че ще способства за сигурността на децата в учебно заведение и отвън него. Желае да работи по предварителна защита на престъпността и за сигурността на възрастните хора. Военен е от запаса и 30 години е служил в Българската войска.

6. Д-р Ангел Молев – един от най-опитните анестезиолози в Пловдив. Началник на поделение по анестезиология и интензивно лекуване в МБАЛ „ Св. Пантелеймон ”. Желае да усъвършенства качеството на общинското опазване на здравето. Има магистратура по „ Здравен мениджмънт ”.

7. Никола Иванов - икономист, работи в областта на екологията. От години е експерт в ръководството, обезвреждането и преработването на боклуци.

8. Бояна Маркова - лингвист, специализирала Административен мениджмънт и Local Government в Южно Илинойски Университет в Съединени американски щати. Работила е като секретар на Община Родопи, а по-късно е заемала мениджърски позиции в отдел маркетинг и реклама в печатни и електронни медии. Един мандат общински консултант и член на комисиите по общинска благосъстоятелност и устройство на територията.

9. Д-р Иван Вандев – експерт хирург-имплантолог. Магистър по публично здраве и здравен мениджмънт. Придобил е компетентност по Дентална имплантология към факултет по дентална медицина град Варна, с което става първия в Пловдив и третия в България стеснен експерт с публично приета компетентност – Дентална имплантология.

10. Мария Динева – финансов специалист със сериозен опит в областта на стопанската система и финансите

11. Иван Добревски - някогашен професионален футболист на клуб Ботев Пловдив. Започнал и израснал в школата на канарчетата. По-голямата част от футболната си кариера е играл за родният си клуб Ботев Пловдив, с който е постигнал доста триумфи. В момента продължава да работи в областта на футбола като старши-треньор на Борислав Първомай и ФК Момино.

12. Христо Паунов - заместник-декан на Юридическия факултет на ПУ „ Паисий Хилендарски “. Има социална интензивност, обвързвана с професионалната му устременост и научно-преподавателската му активност. Той е член на Националния съвет на Българския Червен кръст. Провежда лекции и извършения по Конституционно право, Конституционно правораздаване, Конституционни основи на обществената администрация, Конституционни основи на интернационалните връзки и други. Участвал е в работата на Правните клиники и координира активността на Студентския клуб по Международно филантропично право към ЮФ на ПУ.

13. Радуил Стойнов - специалист в козметичния отрасъл

14. Николай Димитров Гарабинов - IT експерт, притежател на софтуерна компания с над 10-годишна история и офиси в няколко европейски страни. Участвал в създаването и развиването на едни от най-големите и сполучливи български уеб планове.

15. Даниела Николова Николова – Кършева

16. Павел Тодоров Тимонов

17. Стойчо Димитров Тодоринов

18. Петър Манев Петров

19. Димитър Любенов Червенков

20. Петър Николаев Дадански

21. Георги Любомиров Мутафчиев

22. Иван Иванов Запрянов

23. Илия Николов Матаков

24. Илиян Емилов Велков

25. Борис Русев Вълев

26. Владимир Сашов Симеонов

27. Марин Митков Митев

28. Пепи Ангеловски

29. Надежда Георгиева

30. Георги Христов Христев

31. Тонислав Анев Стефанов

32. Александър Захариев Захариев

33. Чавдар Тихомиров Кумчев

34. Калин Георгиев Ганчев

35. Красимира Стаматова Тупарова

36. Любен Минков Жилков

37. Живко Христов Кабасакалов

38. Николай Иванов Стоянов

39. Елиян Иванов Славов

40. Петър Тодоров Атанасов

41. Чавдар Георгиев Марков

42. Станимир Петров Шишков

43. Иван Димитров Банков

44. Петър Петков Кошничарски

45. Мария Стефанова Пашова

46. Марияна Димитрова Чалъмова

47. Марио Георгиев Йорданов

48. Петя Стефанова Иванова

49. Енчо Стоянов Стоянов

50. Валентина Борисова Кисова

51. Антония Георгиева Колева

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР