Открит е в безпомощно състояние, мърсен, изтощен, гладен Детето е

...
Открит е в безпомощно състояние, мърсен, изтощен, гладен Детето е
Коментари Харесай

Спасителите на Александър: Оцелял е, защото се е борил

Открит е в безпомощно положение, мърсен, отпаднал, гладен

Детето е оживяло, тъй като се е борило. Било през цялото врем в планината. Планината е тегава, с доста дерета, мястото е надълбоко дере от южната страна. Колегите се раздадоха, набелязахме нови зони, съвсем непроходими, направихме се заключения къде може да бъде - къде действителни, къде нереални, и взехме решение да проверим.

Това сподели един от спасителите на Александър, който беше открит след 9 в неопределеност.

Детето намерено в безпомощно положение, мърсен, отпаднал, гладен.

" Дадохме му вода. Планината може да е майка, само че може да е и мащеха. Оцеляло е единствено, ние единствено му помогнахме да се прибере. Той е войник. Ние сме тук от първата нощ, пари никой не желае ", добави един от участниците в избавителната акция.

Момчето е било с мокри облекла, съгласно планинарите евентуално се е изгубило, лутало се е в опит да стигне до обитаемо място, към 7 км, предава bgonair.bg.

" Знаехме, че той може да издържи с дни в планината. Разговаряхме с хора, които работят с деца с аутизъм. Знаехме, че може да оцелее. Това са деца, които се хранят с плодове, със зеленчуци, това им разрешава да бъдат мобилни ", посочи шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Павел Млеканов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР