Откриха виновният шофьор, прегазил мъж на пътя между Сърница и

...
Откриха виновният шофьор, прегазил мъж на пътя между Сърница и
Коментари Харесай

Ето кой е шофьорът, прегазил и убил мъж край Велинград

Откриха виновният водач, прегазил мъж на пътя сред Сърница и Велинград. Както към този момент съобщихме рано сутринта в четвъртък в полицейското ръководство в курорта бил получен сигнал за прегазен човек. Към мястото неотложно били ориентирани екипи на РУ-Велинград и сектора в Сърница. На към километър и половина на пътя от Сърница по посока за Велинград униформените разкрили мъртвец на мъж. Не след дълго било открито, че това е 51-годишен гражданин на велинградското село Света Петка.

При извършения оглед и оперативни дейности се оказало, че незнаен лидер с моторно транспортно средство е блъснал умрелия мъж, след което е напуснал местопроизшествието и се е укрил. Трупът е превозен за аутопсия в поделение по правосъдна медицина при МБАЛ-Пазарджик.

На мястото е осъществен оглед от дежурна група. Образувано е досъдебно произвеждане под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик. В резултат на усърдна някодневна работа органите на реда разкрили, че лидерът прегазил мъжа е 28-годишен гражданин на Сърница. Открит е и управляваният от него във въпросната заран микробус. Работата по случая продължава под наблюдението на прокурор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР