Откриха тялото на 11-годишното дете, което изчезна в морето миналата

...
Откриха тялото на 11-годишното дете, което изчезна в морето миналата
Коментари Харесай

Откриха тялото и на детето, изчезнало в морето, след като майка му се удави

Откриха тялото на 11-годишното дете, което изчезна в морето предходната седмица. Детето било отседнало у нас със сестра си и 61-годишна чехкиня. В сряда двете деца влезнали в морето. 11-годишното момиченце почнало да се дави. При опита да си да избави детето старата жена също се удавила, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Около 3.34 ч. в полицията в Несебър е получено известие за откритото на плажа тяло на дете, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Пристигналите на място криминалисти открили, че трупът е на 11-годишното момиче - чешка туристка от виетнамски генезис, което се удави на 12 юли сред 6 и 7 избавителен пост против заведение - бистро „ Кораба” в Слънчев бряг.

Момиченцето дружно със сестра си и 61-годишна чешка туристка влезнали в морето, само че то почнало да се дави. Жената съумяла да извади сестричката на брега, само че при опита си да избави давещото се дете, се удавила. Тялото й бе извадено от сезонен служащ.

Трупът на момиченцето е откаран за аутопсия в УМБАЛ – Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР