Откриха мъртва емблематична фигура от Пампорово. Тежка трагедия застигна смолянското семейство

...
Откриха мъртва емблематична фигура от Пампорово.
Тежка трагедия застигна смолянското семейство
Коментари Харесай

Откриха мъртва емблематична фигура от Пампорово

Откриха мъртва емблематична фигура от Пампорово.

Тежка покруса застигна смолянското семейство Таневи. Трендафил Танев прочут в града като Тренди, е умрял в Генуа, Италия. Семейството му обаче не е разполагало с нужната сума от 12 000 лв. да прибере тленните му остатъци.

Съпругата и щерка му са в непрекъсната връзка с българското посолство, оповестява " Глас нюз ". Трябва да заминат незабавно за различаване и на тялото. Тренди имаше доста другари, благосклонен и на мравката път правеше, споделят щерка му и опечалената млада вдовица. Надяват се положителни хора да им оказват помощ в този тежък миг.

Младият мъж отпътувал преди дни да работи в чужбина, откакто поради ковид намаляла работата в заведенията. Той бе един от най-хубавите професионални сервитьори на Пампорово. През уикенда Трендафил си купил автобусен билет от Алмонте /Испания/ до София. Дъщеря му обаче изгубила телефонна връзка с него в деня, в който пътувал към дома си. Притеснени, фамилията му се обадили на автобусната компания, с която трябвало да пътува. От там им обяснили, че го свалили на автогарата в Генуа/Италия/. Бил почнал да буйства, желал да се самонарани и изплашил останалите пасажери. За това го свалили от рейса, макар че имал билет.

Не потърсили обаче нито съдействието на локалните управляващи като полиция, не се обадили даже на роднините, споделя през сълзи щерка му Таня. Тя и майка ѝ незабавно отишли в смолянската полиция и Трендафил бил разгласен за общодържавно търсене. На идващия ден им съобщили, че са го разкрили в Генуа умрял в резултат на случай.

" Тепърва ще търсим отговорност и отговори от автобусната компания, за какво са го изхвърлили като куче на улицата, без да се обадят на никого. Сега най-важното е да си го приберем у дома ", споделя щерка му.

Благодарение на локални поданици, сумата за прибиране на тленните остатъци е събрана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР